Aflati in cantonamentul din Cipru, dinamovistii au avut, ieri, motive sa petreaca. Portarul Bogdan Lobont a implinit 30 de ani, prilej cu care le-a facut cinste coechipierilor sai.

Goalkeeperul a marturisit ca nu este deloc deranjat de faptul ca a “imbatranit” cu un an si a dezvaluit, pe site-ul sau, ca este multumit de ceea ce a realizat pana in prezent si ca se mandreste cel mai mult cu fiul sau.

“Cu toate ca "am schimbat prefixul", nu am nici un motiv de suparare, ba din contra. Ma bucur ca sunt bine si imi doresc sa fiu in continuare sanatos, atat eu cat si familia mea. Am avut pana acum o viata plina de realizari, intre care cea mai mare este, cu siguranta, fiul meu, Cristian Andrei. Sper ca viitorul sa imi aduca cel putin tot atatea bucurii”, a spus Bogdan Lobont.

Cel poreclit “Pisica” a vorbit si despre planurile sale profesionale, alaturi de echipa din soseaua stefan cel Mare, dar si de echipa nationala: “stiu ca toti iubitorii fotbalului asteapta din partea noastra sa facem o figura frumoasa la EURO si le promit ca vom da totul pe teren ca sa obtinem o calificare istorica. Suporterilor dinamovisti le spun ca ne dorim un retur de exceptie, care sa ne aduca pe un loc in clasament de unde sa putem spera la o calificare in Liga Campionilor. Important este sa fim cu totii sanatosi!”.

Portarul a fost felicitat de colegii sai de la prima reprezentativa, precum si de sefii Federatiei. Lobont nu a fost uitat insa nici de conducatorii Fiorentinei, club la care a evoluat in sezonul 2006-2007. Italienii i-au urat lui Lobby “La multi ani” prin intermediul site-ului oficial al formatiei “viola”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.