Mijlocasul cormoranilor, Momo Sissoko, a imprumutat chipul liderului al-Qaeda la petrecerea de Craciun a clubului din Premier League, ce a avut loc saptamina aceasta.
Cel mai cautat terorist din lume, Osama bin Laden, a petrecut alaturi de fotbalistii de la Liverpool. Nu este insa vorba despre adevaratul Bin Laden, ci de mijlocasul cormoranilor, Momo Sissoko, care a ales sa se deghizeze astfel pentru petrecerea de Craciun a clubului din Premier League, aminata pentru aceasta saptamina. Cea mai reusita deghizare - un pensionar cu handicap locomotor - se pare ca i-ar fi apartinut capitanului Steven Gerrard. Noua imagine a fotbalistului i-a pacalit atit pe colegii lui, cit si pe trecatorii din fata clubului Sports Bar England din Liverpool. In momentul in care Gerrard a coborit de pe scooter, un trecator a si sarit in ajutorul “batrinului”.

“Un batrin se indrepta cu scuterul lui electric spre usa clubului si m-am gindit ca este putin tulburat, astfel ca m-am oferit sa il ajut. Imediat, citiva jucatori care se aflau deja in club au strigat ca pe scuter se afla Steven Gerrard. Am fost uimit si deghizarea lui m-a pacalit complet”, a spus trecatorul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.