Gabriel Torje asteapta sa revina din cantonamentul de la Debrecen pentru a negocia cu Dinamo.

Fotbalistul sustine ca isi doreste un transfer la echipa bucuresteana. “Vin la Dinamo. Daca nu mai sunt dorit la Poli Timisoara, asta e. Nu am ce face. Acum sunt in cantonament si nu stiu mare lucru. Voi discuta despre transferul meu cand voi ajunge la Timisoara”, spune jucatorul, care a fost dorit anul trecut si de cele mai titrate formatii din Bundesliga, Bayern Munchen si Borussia Dortmund.

“Ar fi mai bine sa-i dau la Rapid pe Torje si Mansour, decat la Dinamo, dar daca oferta din sos. stefan cel Mare e mai consistenta, atunci ne asezam la masa pentru discutii. Am inteles ca domnul Borcea are liber de la Iancu sa tratam pentru Torje si va veni diseara la Timisoara. Pentru Mansour, vom avea cu totul alte discutii. si el trebuie sa joace, asa ca ne gandim serios la varianta Dinamo”, a declarat, ieri, impresarul celor doi jucatori care sunt foarte aproape de echipa din soseaua stefan cel Mare.

Antrenorul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi, este de parere ca Torje se va impune la Dinamo, de asemenea si Sepsi la Benfica Lisabona. “Torje este printre cei mai buni fotbalisti din aceasta generatie. Eu consider ca e un pas inainte pentru el si sunt sigur ca va prinde un loc de titular la Dinamo. Ma bucur foarte mult si pentru transferul lui Sepsi la Benfica. El este putin dezavantajat acum, din cauza ca vine direct din vacanta, iar echipele din Portugalia sunt in plin campionat. Sepsi este genul de jucator care nu iese in evidenta prin executii tehnice sau goluri, insa este un fotbalist constant. Din 10 meciuri, el le face pe toate bune. Se va impune la Benfica usor- usor, sunt sigur de asta”, ne-a declarat Sandoi.

Selectionata de tineret a Romaniei va incepe pregatirea pentru meciurile decisive din preliminariile Campionatului European peste trei saptamani. La inceputul lunii februarie, “tricolorii” vor sustine si primul meci de verificare in compania formatiei similare a Republicii Moldova.

Contra, la Poli?

Presedintele banatenilor, Gheorghe Chivorchian, a marturisit, ieri, ca asteapta un raspuns in aceasta saptamana si de la Cosmin Contra. “Saptamana aceasta, sau cel mai tarziu dupa cantonamentul din Cipru, asteptam un raspuns de la Cosmin. Ratiunile pentru care el inca ezita sunt de ordin sentimental, nu neaparat juridic. Cei de la Getafe ii propun lucruri tentante, iar noi am venit cu o contraoferta. intr-o prima etapa ar juca, dupa care s-ar aseza pe banca, abandonand definitiv fotbalul”, spune Chivorchian.

Banatenii ataca

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, nu considera un pas inainte eventualul transfer al lui Torje la Dinamo. Mai mult, el ii ia peste picior si pe cei din soseaua stefan cel Mare. “Ei se lupta cu Steaua si Vaslui pentru un loc sub soarele Europei, iar noi cu CFR si Rapid pentru un loc de Liga Campionilor”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.