Fundasul i-a luat fata lui Dica in ochii britanicilor, iar Lovin a acaparat interesul francezilor de la Le Mans.

Pina la transferurile-bomba tot anuntate de patronul Stelei, Gigi Becali, ros-albastrii scot pe taraba piesele grele. Chiar daca Nicolae Dica nu se afla printre prioritatile Benficai, numele mijlocasului Stelei a fost vehiculat la Aston Villa, insa de actualitate pentru formatia de pe locul 6 in prima liga engleza a devenit fundasul Dorin Goian.

Numele acestuia este trecut in capul listei pe site-ul oficial al gruparii britanice, la capitolul zvonuri de transfer, alaturi de Henrik Larsson, Michael Owen, Peter Crouch, Eidur Gudjohnsen sau Jonathan Zebina. Un impediment in calea transferului ar putea fi insa pretentiile financiare ale lui Becali, care urmareste sa incaseze pe fundasul roman aproximativ opt milioane de euro.

Pe linga Dorin Goian, si Lovin ar putea parasi formatia din Ghencea, cu destinatia Le Mans. “Le Mans cauta un jucator de profilul lui Lovin, dar pe urmele sale sint si gruparile ruse Saturn si Dinamo Moscova. De asemenea, si un club spaniol ar fi interesat de roman”, spune publicatia franceza “Ouest France”. In asteptarea unor jucatori precum Jose Moreno “Pepe”, ultima data la Independiente, sau Bjelanovici, de la AC Torino, ros-albastrii l-au luat pe Dino Eze de la Gloria Buzau, pentru care vor trebui sa ii cedeze pe Cristocea si Croitoru, dar sint refuzati pina si de Mihai Gurita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.