Presedintele Comitetului Director al gruparii din Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca mijlocasul va semna un contract pe trei ani si jumatate.
"Alin Stoica semneaza cu noi pe trei ani si jumatate. Asteptam raspunsul de la Contra pana vom pleca in Cipru, iar pentru Torje nu avem oferte concrete de la Dinamo, dar orice jucator poate intra in discutii pentru transferuri", a declarat Chivorchian dupa meciul amical cu Honved Budapesta, incheiat remiza, scor 3-3.

"Sunt bucuros ca voi juca din nou la Timisoara, loc unde m-am simtit foarte bine. Nu are rost sa mai vorbesc despre ce a fost acum doi ani. Nu am nimic de demonstrat, vreau doar sa-mi fac treaba. Stiu ca sunt iubit la Timisoara si sper sa ne atingem obiectivele. De asemenea, sper ca selectionerul sa ma vada mai des la Timisoara pentru a-mi da o sansa sa fiu convocat la Nationala", a spus A. Stoica, fotbalist care, saptamana trecuta, si-a reziliat contractul cu gruparea belgiana KAA Gent.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.