"Incapatanata Steaua merge inainte" noteaza site-ul UEFA dupa victoria formatiei pregatite de Walter Zenga in fata formatiei Besiktas in etapa a III-a a grupei B a Cupei UEFA. "Besiktas a incercat sa revina dupa eliminarea lui Oprita, prin golul lui Ibrahim Akin, dar evolutia dinamica a stelistilor din prima repriza s-a dovedit decisiva", mentioneaza sursa citata. Site-ul UEFA apreciaza ca Neaga a fost un pericol constant pentru Besiktas, lucrurile schimbandu-se doar dupa ce Oprita a fost eliminat.

"Besiktas a inceput sa ameninte cu adevarat in ultimele zece minute, cand Pancu a ratat de doua ori. Desi a inscris prin Ibrahim Akin, Besiktas nu a reusit sa egaleze. Ambele echipe par capabile sa mearga mai departe daca vor reusi sa castige meciurile de saptamana viitoare", noteaza site-ul UEFA.

Spaniolii se tem de Steaua

Cotidianul "Mundo Deportivo" noteaza ca echipei Steaua i-ar ajunge un meci egal la Bilbao, cu Athletic, pentru a merge mai departe. "Steaua va veni la Bilbao, saptamana viitoare, cu sase puncte si aproape calificata, dupa ce a invins pe Besiktas cu scorul de 2-1, insa ar putea sa incerce sa mai obtina un punct pentru a fi sigura ca va trece in faza urmatoare. In schimb, Athletic va trebui sa obtina patru puncte in urmatoarele doua meciuri pentru a primi biletele europene", se arata in "Mundo Deportivo". Publicatia spaniola apreciaza ca jucatorii lui Zenga au dorit sa incheie rapid socotelile cu gruparea turca si au inscris inca din minutul trei. "In repriza secunda, fotbalistii turci au incercat sa-si rezolve carentele defensive, insa, in pofida inlocuirii lui Carew, nu au reusit sa treaca peste anumite probleme", subliniaza "Mundo Deportivo", care noteaza ca Daniel Oprita, eliminat pentru cumul de cartonase, nu va evolua in meciul cu Athletic Bilbao.

Del Bosque: Besiktas va trece de faza grupelor

Antrenorul Vicente del Bosque a declarat ca Besiktas Istanbul, desi nu a avut evolutii bune in ultima perioada, va trece de faza grupelor in Cupa UEFA, a anuntat cotidianul "Milliyet". "Jucam slab, ar trebui sa fim mai buni. In ciuda acestui fapt, vom trece de grupe", a afirmat Del Bosque dupa meciul pierdut in fata echipei Steaua.
Vicente del Bosque a mentionat ca evolutia jucatorilor a fost afectata de calitatea proasta a gazonului de pe stadionul "Steaua". "A fost o infrangere neasteptata. Din cauza gazonului, nici una dintre cele doua echipe nu a putut juca asa cum a dorit. Practic, jucatorii s-au infipt in pamant", a adaugat Del Bosque.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.