Atleta americana Marion Jones, condamnata la sase luni de inchisoare pentru sperjur, trebuie sa se predea autoritatii penitenciarelor pana la data de 11 martie.
Jones, care va trebui sa efectueze o mare parte din pedeapsa inainte de a fi pusa, eventual, in libertate pentru buna conduita, poate alege sa fie inchisa si inaintea acestei date limita, stabilita de judecatorul Kenneth Karas, care a anuntat sentinta, la New York. Penitenciarul in care Marion Jones va fi inchisa nu a fost inca stabilit, insa avocatii acesteia spera ca ea sa-si ispaseasca pedeapsa in Texas, aproape de Austin, unde este stabilita in prezent. Sportiva, care este casatorita cu sprinterul Obadele Thompson, din Trinidad Tobago, ar dori sa ramana cat mai aproape de sotul si de fiii sai, dintre care cel mai mic are sapte luni. Marion Jones, in varsta de 32 de ani, a fost condamnata la sase luni de inchisoare deoarece a mintit in fata anchetatorilor federali.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.