Atacantul “tricolorilor” Daniel Niculae a marcat unicul gol pentru Auxerre in meciul pierdut, sambata, scor 1-4, in fata celor de la Girondins Bordeaux.

Fostul rapidist a deschis scorul la prima atingere de balon, in minutul doi al intalnirii din etapa a XX-a din campionatul Frantei. Daca Nico a bifat toate cele 90 de minute, Gabriel Tamas a fost introdus pe teren in minutul 65. Celalalt atacant al “tricolorilor”, Ciprian Marica, a punctat si el pentru

Stuttgart, insa intr-un meci amical disputat in Dubai, impotriva elvetienilor de la FC Zurich, terminat la egalitate, scor 3-3. Fostul dinamovist a deschis scorul in minutul 28. si in aceasta partida, ambii romani ai campioanei Germaniei, Marica si Sergiu Radu, au fost titulari. Amandoi au fost inlocuiti la pauza de Ewerthon, respectiv Fischer.

Prandelli s-a luat de Mutu

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, i-a criticat pe Adrian Mutu si pe portarul Sebastian Frey, pentru declaratiile pe care acestia le-au dat in legatura cu politica de transferuri a clubului viola.

“Marii jucatori vor intotdeauna sa castige, sa aiba o echipa competitiva, insa ei nu trebuie sa-si depaseasca atributiile. Nu trebuie sa dea sfaturi sau sa transmita mesaje clubului. Noi trebuie sa fim profesio-nisti pe teren, iar oficialii clubului in afara lui. Oricum, ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca atat Mutu, cat si Frey au spus ca vor sa ramana la echipa”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.