Fundasul lui AS Roma, Cristian Chivu, a fost supus joi seara unei noi interventii chirurgicale la degetul mic al piciorului drept, a anuntat cotidianul italian "Il Tempo". In urma operatiei, i s-a introdus o tija, deoarece osul nu s-a sudat dupa prima interventie chirurgicala.

Doctorul Pier Paolo Mariani, care l-a operat pe Chivu la clinica Villa Stuart, a declarat ca spera ca internationalul roman sa revina pe teren la sfarsitul lui ianuarie sau cel mai tarziu la inceputul lui februarie. "Speram ca de aceasta data operatia sa fie reusita si Chivu sa poata reveni pe teren. Este adevarat ca a jucat in meciul cu Leverkusen din Liga Campionilor, dar atunci a avut permisiunea doctorilor pentru a vedea cum rezista la efort", a spus Andrea Pretti, impresarul din Italia al jucatorului roman.

In aceste conditii, Chivu ar putea reveni la echipa nationala a Romaniei pentru partidele cu Olanda (pe teren propriu, pe 26 martie) si cu Macedonia (in deplasare, pe 30 martie), in preliminariile Cupei Mondiale din Germania. La cele doua meciuri de anul viitor, din echipa Romaniei va lipsi si Adrian Mutu, suspendat sapte luni dupa ce a fost depistat pozitiv. Internationalul roman, care, in acest sezon, a evoluat numai in repriza a doua a partidei cu Bayer Leverkusen din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, s-a accidentat pe 23 iunie la degetul mic de la piciorul drept in timpul unei partide de fotbal-tenis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.