Internationalul roman de la Fiorentina a refuzat sa comenteze mai mult pe marginea posibilelor daune de 11 milioane de euro pe care ar putea fi obligat sa le plateasca fostului sau club, Chelsea.
Adrian Mutu a sustinut ieri la Florenta o conferinta de presa, prima dupa revenirea echipei sale din cantonamentul din Spania, in timpul caruia a aflat ca FIFA a trimis cererea lui Chelsea de daune la Camera de Rezolvare a Disputelor. Mai precis, gruparea londoneza solicita din partea fotbalistului roman 11 milioane de euro despagubiri dupa scandalul de consum de cocaina al lui Mutu, din octombrie 2004, cand Chelsea i-a si reziliat romanului contractul. "Astept decizia si apoi vom vedea ce este de facut", s-a multumit ieri sa comenteze Mutu, care s-ar putea trezi lefter in cazul in care comisia FIFA va stabili suma ceruta de englezi ca fiind cea corecta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.