Copos s-a aratat dispus sa plateasca un milion de euro pentru mijlocasul Otelului, dar conducerea clubului galatean nu este interesata
Lupta pentru galateanul Szekely a fost transata de presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, care a declarat vineri ca mijlocasul nu va fi vandut la Rapid pentru ca va transferat in aceasta pauza competitionala la o echipa din strainatate.

"Szekely e acum cu noi, pleaca cu Otelul in pregatire. Nu o sa mai apara nimic nou cu Rapid. La noi n-a ajuns nicio oferta concreta de la Rapid si, sincer, nici nu ne pasioneaza. Nu s-a discutat nimic despre bani sau asa ceva. Szekely nu pleaca la Rapid, va pleca in strainatate in aceasta iarna. Sigur va pleca afara", spune Stan, care sustine ca exista doua oferte din strainatate pentru Szekely. "Este o echipa din Rusia, dar a aparut si o alta echipa din Occident.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.