Patru dintre cei cinci tenismeni romani prezenti la Australian Open au sanse minime de calificare, din cauza adversarilor dificili pe care-i vor intalni in turul I. Primul turneu de Grand Slam din 2008 incepe duminica noapte.
Lumea buna a tenisului mondial s-a reunit la „Melbourne Park”, acolo unde in urmatoarele doua saptamani se va desfasura Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Dincolo de adversari, cei mai buni jucatori si jucatoare vor avea de infruntat la Antipozi doua obstacole importante: temperaturile ce depasesc frecvent 40 de grade Celsius si o suprafata de joc noua, Plexicushion, nu tocmai pe placul protagonistilor. Startul in primul maraton tenisistic din 2008, dotat cu premii ce totalizeaza 18,4 milioane de dolari, se va da duminica noapte, meciurile urmand sa fie transmise, in direct, de Eurosport.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.