Boxerul Lucian Bute nu se teme de valoarea si experienta lui William Joppy si vrea sa-l invinga pe american, oferindu-si un cadou pentru propria sa zi de nastere.

Potrivi Adevarul, campionul mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute, se pregatea joi seara (in Romania) sa participe la conferinta de presa organizata la Montreal (Canada) cu ocazia meciului sau cu William Joppy.

Pugilistul american a fost desemnat challanger pentru centura detinuta de galatean.

“Sint fericit si mindru ca imi voi incepe apararea titlului in fata fanilor mei din Centre Bell. Fiecare dintre oponentii mei a fost ales pentru a-mi asigura un progres dupa fiecare meci. Chiar daca sint campion mondial, ma simt mai mult ca un student in fata unui pugilist de calibru ca William. El are multa experienta, a boxat impotriva unor boxeri precum Bernard Hopkins si Jermain Taylor. Dupa acest meci voi fi un boxer mai bun”, a declarat Lucian Bute, potrivit Cotidianul.

"El are multa experienta profesionala. A boxat impotriva unor pugilisti buni, precum Bernard Hopkins si Jermain Taylor. Dupa acest meci voi fi un pugilist mai bun", a spus Bute, convis, ca si antrenorul sau, Stephan Larouche, ca nu are cum sa-i scape victoria: "La inceputul meciului, Joppy va fi profesorul, iar Lucian va fi elevul. Vom vedea viteza din timpul meciului pentru a spera ca, la final, rolurile sa fie inversate", relateaza Gandul.

La randu-i, Joppy este increzator intr-o victorie in fata lui Bute, convins ca romanul nu are sanse in fata lui: "Lucian Bute va fi invins in acest meci. El este un pugilist bun, dar nu vad cum m-ar putea bate. Va fi un meci bun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.