Intrunita ieri, in urma scandalului declansat de conducerea valceana, Comisia de Arbitraj a FRH a concluzionat - pe baza analizei video - ca prestatia arbitrilor Pavel si State din partida Rulmentul-Oltchim (scor 27-26), a fost una corecta si nu se impun sanctiuni.
“Comisia de Arbitraj a Federatiei Romane de Handbal a vizionat meciul Rulmentul-Oltchim si a stabilit ca arbitrajul a fost unul corect. Doar din punct de vedere disciplinar putem spune ca trebuia mai multa fermitate. Noi nu avem cum sa sanctionam ceva, doar am constatat, asa ca numai Comisia de Disciplina poate reanaliza cazul si lua o hotarare”, a declarat in acest sens presedintele forului de Arbitraj, Valter Dancescu.

“Eu am sa invit ambele conduceri ale acestor cluburi la urmatorul Consiliu de Administratie, pentru ca vreau sa se incheie odata cu aceste certuri. Am mai discutat cu ei de vreo trei-patru ori si i-am avertizat ca daca vor continua ii voi invinui pentru scaderea de forma a handbalului feminin. Nu este posibil ca jucatoarele care sunt colege la nationala sa ajunga sa se acuze reciproc”, a spus, la randu-i, seful FRH, Cristian Gatu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.