Jucatoarea de la Oltchim Rm. Valcea, cel mai bun pivot din lume la CM din Franta, va evolua din vara la Rulmentul Brasov.

Restul echipelor din campionat se plang ca nu pot tine pasul financiar cu "axa" Brasov-Rm. Valcea.

Oltchim RM. Valcea a mai primit o lovitura de la marea rivala, Rulmentul Brasov, dupa infrangerea suferita in campionat: cel mai bun pivot din lume, Ionela Galca, a decis sa paraseasca din vara formatia din Zavoi pentru a trece sub Poalele Tampei! De altfel, Ionela Galca - alaturi, se spune, de alte noua jucatoare foarte importante ale echipei! - se afla la final de contract cu Oltchim, asa ca gestul sau nu reprezinta o "tradare", jucatoarea alegand, pur si simplu, oferta cea mai buna pentru cariera sa.

Transferul a fost confirmat si de Constantin Roibu, finantatorul Oltchimului, care a acuzat-o pe Mariana Tarca, antrenoarea Rulmentului, ca a reusit "sa o suceasca de cap" pe handbalista pentru a o lua la Brasov. "Pe Galca au aiurit-o de cap si au luat-o. De unde stie Mariana Tarca de Ionela ca pleaca de la Valcea, daca nu se baga la noi in echipa?", a intrebat Roibu.

Presedintele clubului de handbal Tomis Constanta, Gheorghe Slabu, spune ca a dorit si el sa o transfere pe Galca, dar nu a avut nici o sansa din cauza sumelor mari vehiculate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.