Managerul general al Stelei, Adrian Ilie, a declarat, ieri, ca va merge in Spania in urmatoarele zile pentru a discuta cu oficialii clubului Sevilla despre transferul mijlocasului argentinian Emiliano Armenteros, legitimat la echipa a doua a gruparii andaluze.
„Independiente, clubul de care apartine, si-a dat acordul, am cerut si Sevillei un raspuns, au spus ca mai amana un pic. Vreau sa merg in Spania pentru a avea o discutie despre Armenteros, pentru ca acum decizia le apartine”, a spus Ilie. Oficialul clubului „ros-albastru” a afirmat ca Steaua se afla in discutii cu anumiti atacanti, asteptandu-se ca ei sa confirme daca accepta transferul. „Asteptam sa anunte daca ar vrea sa vina la Steaua.

tintele noastre sunt doi atacanti si un mijlocas, atat”, a mentionat Ilie. in ceea ce priveste vanzarea de jucatori, oficialul stelist a declarat ca nu a sosit nici o oferta oficiala pe adresa clubului pentru fundasul Ionut Rada sau pentru mijlocasul Florin Lovin, dupa ce a aparut informatia ca acestia sunt doriti de grupari din Rusia, printre care Saturn Ramenskoe sau Dinamo Moscova. „Daca acestia sunt multumiti, atunci trebuie sa vina si o oferta oficiala pe adresa clubului nostru, lucru care nu s-a intamplat pana acum”, a spus Ilie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.