Andone are sapte indisponibili pentru meciul din aceasta seara cu FC Arges

Ioan Andone nu se poate baza pe sapte jucatori la meciul din aceasta seara cu FC Arges. Cristian Munteanu, Lucian Goian si Vlad Munteanu sunt accidentati, in vreme ce Ionut Badea, George Galamaz si Dorin Semeghin sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene. De asemenea, Adrian Mihalcea va lipsi, fiind suspendat doua etape de Comisia de Disciplina a FRF pentru interventia avuta in meciul cu Universitatea Craiova asupra suporterului intrat pe teren. In plus, acum cateva zile, Dinamo a renuntat la Dennis Serban, contractul cu mijlocasul fiind reziliat de comun acord.

Joi seara, lotul lui Dinamo a intrat cantonamentul de la Saftica, iar ieri dimineata a analizat, la sedinta video, ultima partida in deplasare a pitestenilor, cu Rapid, scor 2-3. "Victoria de la Craiova ne-a readus sus in clasament. In jocul cu FC Arges sunt trei puncte foarte importante in lupta pentru un loc in cupele europene", a spus Andone. La randul sau, Bogdan Stelea, care a aparat foarte bine la Erevan si a inchis poarta la Craiova, stie ca echipa Argesului nu trebuie privita de sus. "La Pitesti este o atmosfera tensionata, insa trebuie sa fim foarte atenti. Ion Moldovan are experienta mare si cunoaste foarte bine echipa noastra. Suntem motivati", a comentat Stelea.

"Comisarul" la ultimul cartus
Argesul vine in Bucuresti pentru a incerca imposibilul. Prin Pitesti se vorbeste despre o despartire inevitabila de Ion Moldovan dupa ultimele doua meciuri ale anului, cu Dinamo in campionat si cu Univ. Craiova in cupa (returul din sferturile de finala). Conform conducatorilor argeseni, Moldovan ar trebui sa termine turul cu -4 la "adevar". "Nu este adevarat. Am doar o intelegere verbala cu domnul Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean, despre ceea ce inseamna situatia echipei.

Sentimental, sunt legat de FC Arges si de ceea ce am reusit, in timp, cu aceasta echipa. Totusi, daca va fi nevoie, voi pleca, pentru ca nu pot sta cu forta", a declarat Moldovan. Acesta a mai adaugat ca situatia lui FC Arges nu este una disperata. "Teoretic, putem lua puncte si de la Dinamo. Daca nu, atunci mai este un retur de jucat si este posibil orice. In plus, suntem in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, cu sanse de a merge pentru a treia oara consecutiv in semifinale", a spus Moldovan. Directorul executiv al pitestenilor, Viorel Ilinca, spune ca situatia lui Moldovan este incerta. "Deocamdata, trebuie sa incheiem acest an. Apoi, vom avea timp sa lamurim si situatia antrenorului", a spus cel supranumit "Seicul".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.