Dat afara de Gigi Becali, Vasilica Cristocea nu a facut deplasarea cu lotul largit al Stelei in cantonamentul din Spania si isi cauta o echipa la care sa evolueze incepand din retur.
Deocamdata, mijlocasul nu are o oferta certa, insa spune ca ar accepta un transfer la Dinamo sau Rapid, deoarece o provocare ar fi binevenita pentru el. „E cam grea trecerea de la Liga Campionilor la Steaua II, dar trebuie sa trec si peste aceasta perioada. Ma pregatesc aici cat mai bine si astept oferte.

E prea mult pentru mine ce s-a intamplat si nu vreau sa intru in detalii. Sunt dezamagit, dar am 27 de ani si sunt destul de matur sa trec peste asta. Din cele intamplate in cadrul echipei, ma asteptam. Normal ca m-as intoarce la Farul, asta ar fi prima optiune, de acolo am plecat, dar nu m-a contactat nimeni. Nu va pot spune daca si rivalele intra in discutie. Normal ca m-as duce la Dinamo sau Rapid, de ce nu, as incerca, o provocare pentru mine este binevenita“, a spus Cristocea.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.