Internationalul roman Alin Stoica a devenit jucator liber, dupa ce si-a reziliat contractul cu gruparea belgiana KAA Gent. Cu toate ca are oferte si din strainatate, jucatorul spune ca nu ar spune “nu” unei reveniri in campionatul romanesc.

“Mai stau cateva zile, iar la inceputul saptamanii viitoare o sa ma gandesc serios unde pot merge. Puteam sa raman si la Gent, insa nu puteam sa joc cand voia antrenorul. El a stricat totul de cand a venit. Este un antrenor complexat, care mizeaza doar pe un anumit grup de jucatori. Am avut aceleasi probleme cu el si cand eram la FC Bruges”, spune fotbalistul.

Sub conducerea antrenorului Georges Leekens, Alin Stoica a avut evolutii bune in 25 de meciuri, fiind si in atentia selectionerului Victor Piturca. De la venirea noului antrenor, Trond Sollied, romanul a fost folosit mai putin, evoluand doar in 8 partide din 17 disputate.

“M-am gandit de multe ori si la o revenire in Liga I, pe care o consider benefica in acest moment. Daca ma vrea cineva din tara, de ce nu?”. Fostului jucator al lui Poli Timisoara ii expira intelegerea cu formatia belgiana in iulie.

“Am ajuns la un acord pentru desfacerea contractului cu Alin Stoica”, a marturisit si presedintele lui Gent, Ivan de Witte. Pe langa Gent, Alin Stoica a mai evoluat la alte doua grupari din Belgia, precum Anderlecht, unde a cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei de fotbalist, si FC Bruges.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.