Sport 9 Ianuarie 2008 01:34
Finala Dubai Cup a fost castigata de brazilienii de la Internacional Porto Allegre, care s-au impus, cu scorul de 2-1, in fata lui Internazionale Milano. Cristi Chivu a fost tinut pe banca de rezerve.
Atacantii romani ai lui VfB Stuttgart, Sergiu Radu si Marica au fost titulari in partida pe care campioana Germaniei a castigat-o in fata lui Ajax, scor 1-0. Cu toate ca nu a marcat, “Schija”, a provocat cartonasul rosu primit de Maduro in minutul 7, eliminare ce a decis in mare masura castigatoarea finalei mici a turneului Dubai Cup.

“Nu a fost un meci spectaculos, dar conteaza foarte mult pentru pregatirea noastra. Este o victorie foarte importanta in fata unei echipe puternice. Conteaza mult si pentru moralul nostru si ne va ajuta mult in startul acestui an”, a declarat Sergiu Radu. Singurul gol al intalnirii a fost inscris de Farnerud cu patru minute inainte de final. Daca Marica si Radu au fost titulari si au evoluat pana in minutul 60, George Ogararu a fost introdus la olandezi spre finalul meciului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.