Sport 9 Ianuarie 2008 01:27
Organizatoarea raliului Dakar intentioneaza sa initieze in luna mai o cursa prin mai multe tari europene.

Romania trebuia sa fie reprezentata la Dakar de un echipaj auto si patru piloti la sectiune moto.

Amaury Sport Organisation (ASO), societatea care organizeaza Raliul raid Dakar, intentioneaza initierea unei curse in luna mai prin Europa Centrala, care ar putea trece si prin Romania, dupa cum relateaza AFP.

Managerul echipei cehe KM Racing Team, Pavel Kubicek, a declarat ca a primit informatii de la colegi si prieteni maghiari ca ASO ia in considerare organizarea unei curse "compensatorii" care sa strabata Ungaria si Romania, in luna mai. "Ar fi un gest frumos fata de cei care au sacrificat un an pentru a pregati participarea la raliul Dakar 2008", a afirmat reprezentantul ASO pentru Europa de Est, ungurul Balazs Szalay, si care a facut lobby in ultimii ani ca traditionalul raliu Dakar sa porneasca de la Budapesta.

"In orice caz, este imposibil sa compensezi anularea raliului Dakar. Este un adevarat fenomen, e mai mult decat un raliu", a mai spus Szalay.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.