Sport 8 Ianuarie 2008 03:23
CFR Cluj este, fara indoiala, echipa momentului in fotbalul romanesc singura care, spre deosebire de rivalele din Bucuresti, „tace si face”.

Oficialii ardeleni au cheltuit in acest sezon peste zece milioane de dolari in transferuri si salarii, dar acest lucru se vede: echipa domina campionatul si are sanse foarte mari sa ia titlul. De acest lucru e sigur si Lars Hirschfeld, portarul celor de la Rosenborg, care a dat campionatul Norvegiei pe Liga I pentru ca “CFR este o echipa foarte ambitioasa, cu care sper sa castig campionatul si sa jucam in Liga Campionilor”.

Amenda 1.000 de euro, o zi de intarziere

Goalkeeper-ul a fost prezentat oficial, ieri, ocazie cu care presedintele Muresan i-a facut o caracterizare generoasa: „Lars este la Cluj de doua zile, chiar daca abia azi i-au sosit bagajele. Este un portar cu sange rece, nordic, chiar daca este canadian, care ne va ajuta sa castigam campionatul. Aveam nevoie de un portar cu talie si cu experienta in Liga Campionilor. Am cazut de acord cu antrenorul Ioan Andone ca Hirschfeld este acesta.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.