Sport 8 Ianuarie 2008 03:20
Presedintele gruparii de prima liga din Portugalia Estrela Amadora, Antonio Oliveira, a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu clubul Pandurii Targu Jiu si ca a imprumutat deja pana la sfarsitul anului trei jucatori in Liga I.
"S-a creat un parteneriat de colaborare intre Estrela (Steaua in limba portugheza) si Pandurii. Contactul s-a facut printr-o persoana care nu are legatura cu fotbalul, este antreprenor si investeste in Romania. Trebuie sa cedam jucatori si sa micsoram bugetul", a spus Oliveira.

Antonio Oliveira a precizat ca jucatorii Cardoso, Daniel si Yoni au fost imprumutati pentru a avea sansa sa joace mai mult. "Ei sunt transferati acum pentru ca este important sa continue sa joace intr-o competitie buna. Dar ne vom baza pe ei la inceputul sezonului viitor", a precizat Oliveira. Formatia Pandurii s-a reunit ieri la Targu Jiu si in data de 10 ianuarie va pleca spre Lisabona pentru cantonamentul de iarna.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.