Sport 8 Ianuarie 2008 03:14
Directorul general al FRF a promis, prin intermediul revistei sale, ca va dona bani unei asociatii de sportivi surzi. Angajamentul n-a fost onorat.
Ionut Lupescu, director general la Federatia Romana de Fotbal, i-a amagit pe sportivii care concureaza sub tutela Asociatiei Surdo-mutilor din Romania. Fostul international s-a oferit anul trecut, in primavara, sa ajute, prin intermediul revistei pe care o patroneaza, „Sportmagazin”, cateva persoane cu defecte de vorbire si de auz. Numai ca, dupa ce a pozat in filantrop, facandu-si reclama aferenta, Lupescu a uitat sa-si respecte promisiunile.

Povestea revistei falimentare


In primavara anului 2006, Ionut Lupescu a devenit patronul revistei „Sportmagazin kicker”, o replica romaneasca a celebrului bisaptamanal german „Kicker”. Afacerea s-a prabusit insa rapid, iar publicatia lui Lupescu a inceput sa fie reclamata de parteneri pentru faptul ca nu-si plateste facturile si nu-si onoreaza diverse obligatii contractuale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.