Sport 8 Ianuarie 2008 03:08
Fotbalistii Rapidului au devenit, de-a lungul timpului, “prieteni” buni cu politistii. Mai multi giulesteni au cunoscut “farmecul vietii” in sectiile de politie dupa ce au provocat sau au fost implicati in diferite incidente.

De cele mai multe ori, jucatorii s-au ales cu dosare penale si au avut de platit amenzi usturatoare. De la inceputul anului trecut, nu mai putin de patru dintre jucatorii echipei de sub Podul Grant au avut probleme cu oamenii legii.

Ziyati, batut in discoteca

Fostul rapidist Nouredinne Ziyati a facut si el cunostinta cu Politia Romana. in martie 2003, marocanul a fost implicat in- tr-un scandal monstru la o discoteca din Capitala, incident de pe urma caruia a iesit cam “sifonat”. La acea vreme, Ziayi a sustinut ca a fost batut de un grup de fani dinamovisti, insa ulterior s-a dovedit ca fusese agresat de unul dintre insotitorii sai, cearta dintre ei fiind legata de nota de plata pentru consumatia din club.

Bozovic si Sapunaru s-au injurat cu politistii

Vladimir Bozovic si Cristian Sapunaru, au ajuns in catuse la politie dupa ce s-au luat la injuraturi cu un echipaj al Politiei Rutiere care i-a oprit la control. Cei doi jucatori ai Rapidului au devenit violenti, politistii i-au incatusat si i-au dus la Sectia 14. Sapunaru s-a ales cu amenda de 200 de lei pentru tulburarea linistii publice, iar Bozovic a ramas fara carnet de conducere o luna.

Tamandare a calcat o femeie pe trecerea de pietoni

Comnponent al atacului “giulestenilor”, Marcos Tamandare, a avut aceeasi soarta dupa ce a accidentat o tanara pe trecerea de pietoni. Fotbalistul brazilian a ramas si el fara permis si este cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Tanara pe care a lovit-o nu a stat nici o zi in spital.

Camerunezul Boya, incatusat la Pitesti

Camerunezul Pierre Boya a ramas in weekend-ul trecut fara permis de conducere si s-a ales si cu dosar penal, dupa ce a fost prins la volan conducand sub influenta bauturilor alcoolice si a refuzat sa se supuna controlului cu etilotestul. Atacantul de culoare a fost incatusat si dus la spital pentru a i se recolta probele biologice, a refuzat din nou testul si a fost escortat la Politie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.