Sport 8 Ianuarie 2008 03:03
Dupa ce timp de sase luni s-au duelat indirect, fara infrangere in campionat, Oltchim Rimnicu Vilcea si Rulmentul Brasov, se vor intalni astazi (ora 17.00, in direct pe Sport.ro) intr-un meci al orgoliilor.

Ambele formatii defileaza in campionat, inregistrand zece victorii din tot atatea jocuri, dar Oltchimul defileaza si in Liga Campionilor, acolo unde si brasovencele isi doresc sa ajunga, informeaza Adevarul.

„E doar un meci de doua puncte, asta le-am transmis si jucatoarelor. Mergem la Brasov la victorie, asa cum facem la fiecare meci si cred ca vom castiga, pentru ca avem echipa buna. insa, indiferent de rezultatul de la Brasov, titlul nu va fi decis de acest meci, campionatul este lung", a spus Tadici, care a dezvaluit faptul ca Lecusanu, Galca, Hutupan si Ardean au fost ofertate de cei de la Rulmentul pentru un transfer din sezonul urmator.

De partea cealalta, Mariana Tirca este convinsa ca cele doua formatii pornesc cu sanse egale. „E greu de spus cine are prima sansa. Normal ca toata lumea ii vede favoriti pe cei de la Oltchim, dar eu zic ca se joaca si ca avem aceleasi sanse. Vilcea nu ne poate surprinde cu nimic. De altfel, cele doua echipe se stiu foarte bine, astfel ca nu poate sa vina nimeni cu ceva care sa reprezinte o surpriza. Cine va prinde o forma de moment mai buna, dar si cine va dramui situatiile critice va avea cistig de cauza'', a declarat tehnicianul Rulmentului, relateaza Cotidianul.

Potrivit Romania Libera, dincolo de duelul celor doua cluburi, Rulmentul si Oltchim, meciul de azi prilejuieste o interesanta si, cu siguranta, extrem de incinsa intalnire intre antrenorii Mariana Tarca si Gheorghe Tadici. Disputa personala dintre cei doi, cunoscuta de oamenii din lumea handbalului, dateaza de mai bine de zece ani, de cand Tarca era jucatoare, iar Tadici - unul dintre antrenorii nationalei la Campionatul Mondial din Germania 1997.

Apoi, in momentul in care fosta mare jucatoare a ales sa devina antrenoare, numele ei a fost de mai multe ori rostit ca posibila solutie pentru lotul national. In 2005 cel ales a fost Tadici, desi multi au fost atunci de parere ca ar fi trebuit sa se incerce si varianta Tarca.

Nu o data disputa dintre Tadici si Tarca a luat aspecte fara nici o legatura cu sportul. Cei doi antrenori s-au jignit reciproc de mai multe ori, mai ales atunci cand Rulmentul si Oltchim s-au intalnit in meci direct, iar "contactul" a fost unul direct


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.