Sport 7 Ianuarie 2008 03:24
Steaua va participa la trei turnee de pregatire in intersezon, la Oliva Nova - Valencia, la Larnaca si in Antalya, acolo unde echipa pregatita de Lacatus se va antrena pentru un retur de foc in Liga 1.
Primul dintre stagii va avea loc in Spania, la Valencia, in perioada 9-19 ianuarie. Echipa va sustine o partida amicala impotriva polonezilor de la Legia Varsovia, programata pe data de 18 ianuarie. Al doilea turneu al Stelei va avea loc in perioada 25 ianuarie-5 februarie, la Larnaca, si va include patru partide amicale, cu Metalurgs Liepajas (Letonia), Levski Sofia (Bulgaria), FK Teplice (Cehia) si Lokomotiv Sofia (Bulgaria).

Ultimul stagiu de pregatire inainte de inceperea campionatului se va desfasura in perioada 11-16 februarie in Antalya si va include doua partide amicale, impotriva muntenegrenilor de la FK ZETA si a japonezilor de la Jeff United. Jucatorii Stelei vor efectua vizita medicala marti, incepand cu ora 8.00, aceasta desfasurandu-se la Centrul de Medicina Sportiva din cadrul Complexului "Lia Manoliu".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.