Sport 7 Ianuarie 2008 03:17
Dorit de Ajax, fundasul de 24 de ani spune ca obiectivele sale pentru 2008 sunt castigarea campionatului si o noua participare in Liga Campionilor.

Mihai Nesu a declarat intr-un interviu acordat forumului suporterilor stelisti ca daca echipa sa va fi ferita de accidentari si nu va mai pierde puncte in deplasare poate castiga titlul. Fundasul stanga care este la Steaua din 2001 spune ca tintele sale in noul an sunt castigarea titlului si o noua participare in Liga Campionilor.

"Daca sunt sanatos, daca joc constant si am evolutii bune, poate vor exista si oferte din strainatate", a spus Nesu, despre care presa olandeza scrie ca se afla aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, fiind vazut ca un inlocuitor perfect pentru Urby Emanuelson, dorit de cluburi din Spania si Italia.

"Cu siguranta putem castiga campionatul. Opt puncte nu sunt multe, mai ales ca avem meci direct cu CFR in Ghencea. Daca suntem feriti de accidentari si nu mai pierdem puncte in deplasare, cred ca putem castiga acest campionat. Este important sa nu mai avem parte de accidentari si atunci cred ca vom avea sanse mari sa ne luptam pentru titlu cu CFR, Rapid, Dinamo si celelalte echipe", a spus Nesu.

Fundasul stelist nu crede ca diferenta de opt puncte fata de CFR a fost influentata si de arbitraj. "Ei au castigat foarte multe puncte in deplasare. Au castigat mai multe ca noi si de aceea exista aceasta diferenta", a precizat Nesu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.