Sport 4 Ianuarie 2008 03:23
Majoritatea echipelor din liga I si-au propus sa reinceapa pregatirile pe 7 ianuarie, numai ca, cu siguranta, multe din planurile antrenorilor au fost date peste cap de zapada cazuta din abundenta in ultimele zile, mai ales in jumatatea de sud a tarii.

In plus, daca ar fi sa dam crezare celor spuse de meteorologi, Romania va intra de azi sub zodia frigului, cu temperaturi de pana la -15 grade, noaptea, in Bucuresti si de cel mult -6 grade in timpul zilei!
Nici la Timisoara vremea nu a fost mai blanda decat in Bucuresti, asa ca reunirea Politehnicii, care ar trebui sa aiba loc luni, va fi puternic influentata de capriciile vremii.

Nu foarte departe de Bucuresti, la Mioveni, jucatorii de la Dacia asteapta reunirea lotului tot pe 7, conditiile fiind similare cu cele din Bucuresti.

Steaua sta si ea in asteptare, caci Marius Lacatus a "sunat" adunarea pentru data de 8 ianuarie. Nici in Ghencea zapada nu fusese mai blanda, acelasi strat gros acoperind cu darnicie suprafetele de joc, atat terenul central, cat si pe cele secundare. Dinamo, aproape la fel de grabita, ar trebui sa se prezinte la stadion pe 10, insa arena din stefan cel Mare era ieri (asa cum vedeti si in imaginea noastra) sub aproape 70 de centimetri de zapada. si ninsoarea nu se oprise...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.