Dupa ce i-au blocat plecarea anul trecut, cand totul era perfect la Al Hillal, printii arabi patroni ai echipei saudite nu-l mai vad cu aceiasi ochi pe Cosmin Olaroiu. Fostul antrenor stelist nu a izbutit sa castige nici una dintre ultimele 5 partide oficiale disputate de echipa lui, iar lucrurile nu merg deloc bine pentru el.

Olaroiu se afla acum pe locul trei in campionat, la 5 puncte de liderul Al Ittihad, iar sansele ca Al Hilal sa cistige competitia scad considerabil. in ultima partida, sustinuta la mijlocul saptamanii, Al Hilal a pierdut cu 3-1 derby-ul cu Al Ahli, iar frustrarea s-a instalat la echipa.

O echipa care fara sa straluceasca se anunta ca una dintre principalele candidate la titlu. Numai ca socoteala de la antrenamente nu s-a potrivit cu cea din meciurile oficiale, panta descendenta pe care se afla echipa din Ryad avand, se pare, o continuare nefericita si in 2008.

A vrut sa revina in tara

Olaroiu a dorit sa se intoarca in Romania in luna octombrie a anului trecut, fiind cerut cu insistenta inapoi de Gigi Becali. Acum, dupa cateva nereusite consecutive, imaginea lui nu mai este la fel de buna, sansele ca el sa antreneze din nou in Ghencea scazand de la o zi la alta!