Sport 4 Ianuarie 2008 03:15
Patronul gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, ieri, ca nu isi doreste sa renunte la formatia de pe Bega, dar se simte obligat sa o faca pentru ca autoritatile locale nu se implica financiar.

"Mai am un singur obiectiv major la Timisoara. Sa duc echipa in Europa. Dar nu pot singur, nu mai vreau singur. Daca pina pe 30 ianuarie, cind avem Adunarea Generala a Actionarilor, nu ii vad actionari linga mine, s-a terminat povestea! Ce nu inteleg ei? Eu nu vreau sa plec de la Timisoara, de aceea am si cumparat un teren pentru a construi un loc de cantonament, asa cum trebuie sa aiba orice echipa adevarata. Deci, inca vreo 5-6 milioane de euro am investit, dar vreau sa vad ca exista interes si din partea autoritatilor", a spus Iancu pentru "NewsIn".

Oficialul timisorenilor sustine ca autoritatile locale nu sint interesate de o investitie in clubul de pe Bega: "Sint superficiali. Ei spun ca eu refuz auditul. Este o timpenie! Cum sa-l refuz, cind eu l-as fi vrut inca de anul trecut, dar ei de doua luni de zile nu fac nimic, nici macar nu au gasit un auditor. Acum, dau vina unul pe altul, Consiliul Judetean pe Consiliul Local si invers. Toti au o perceptie gresita, intentionat, despre mine si ceea ce vreau sa fac aici la Timisoara".

Iancu a incheiat aratindu-se deranjat de vocile care sustin ca amenintarile cu retragerea au la baza lipsa banilor: "Aud ca circula tot felul de zvonuri cum ca nu avem lichiditati si ca ii amagim pe jucatori. Pai, atunci, cum de am avut aproape 600.000 de euro sa platim jucatorilor inainte de Craciun, asa cum am promis, ultima rata de contract, prima de 25.000 de euro si chiriile? Sintem la zi cu banii, ca sa stie cei ce au indoieli vizavi de puterea noastra financiara".

Motivul pentru care Marian Iancu face galagie

Marian Iancu s-a suparat ca vacarul pe sat dupa ce Consiliului Local Timisoara a refuzat asocierea cu firma bossului de la Poli. Este vorba despre o superafacere imobiliara prin care Primaria orasului de pe Bega urma sa puna la dispozitie un teren de 120 de hectare, iar Iancu sa se ocupe cu finantarea unui proiect privind "dezvoltarea urbanistica a unei zone a municipiului Timisoara", intr-un loc denumit Cartierul "Viola". Concret, Iancu voia sa primeasca terenul, si el sa se prefaca, frumos, ca investeste vreo 4 miliarde de euro. In spatiul respectiv, urmau sa se ridice blocuri pentru locuit, un stadion de 50.000 de locuri, un hotel, o scoala, un mall etc. Cei de la C.L. Timisoara au mirosit ca lucrurile n-ar fi chiar in ordine, si au dat inapoi. Se spune ca despre acest tun imobiliar n-ar fi strain chiar seful LPF, Mitica Dragomir, devenit peste noapte un foarte bun prieten cu Marian Iancu, cu atit mai mult cu cit pe Bega "evolueaza" maestrul Gigi Chivorchian.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.