Sport 3 Ianuarie 2008 01:37
Patronul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, ieri, ca inainte de Revelion ajunsese la o intelegere cu George Copos pentru cedarea jucatorilor stefan Mardare si Marko Ljubinkovici la Rapid, dar aceasta a fost „spulberata” de antrenorul Mircea Rednic.
„E un subiect care mi-a produs un disconfort. Eu am incheiat anul cu un disconfort, nu vreau sa il incep si pe asta tot asa. Nu vreau sa-mi stric iar buna-dispozitie. inainte de Anul Nou am avut o anumita intelegere cu domnul Copos pentru Mardare si Ljubinkovici, erau la pachet. Dar aceasta intelegere a fost spulberata de declaratiile lui Rednic.

Era o intelegere mai avantajoasa pentru domnul Copos decat pentru mine. Dar asta e. E bine ca n-a tinut pana la urma. Ca nu o mai poata sa spuna Copos ca intr-un moment dificil nu am fost de acord cu el. Eu am fost de acord, dar daca nu a vrut altcineva, ce sa fac? Placerea a fost de partea mea. Daca Rednic s-a bagat... oricum, eu sunt sigur ca Rednic va aduce jucatori mai buni la Rapid, dar nu in viata asta, poate in cea de apoi”, a spus Porumboiu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.