Sport 3 Ianuarie 2008 01:34
Dupa un an de munca, oamenii din fotbalul romanesc se rasfata in vacante planificate cu minutiozitate.

Fie ca au ales destinatii exotice sau au preferat, din diferite motive, locatii nu foarte indepartate de tara noastra, majoritatea personajelor sportului cu balonul rotund a preferat sa “evadeze” cateva zile din Romania.

Daca tehnicianul Clujului, Andone si presedintele LPF, Mitica Dragomir au optat pentru un Revelion la 30 de grade Celsius, in Dubai, managerul stelist Adrian Ilie s-a distrat pe partiile din Italia. Zapada a fost si alegerea lui Mihai Stoica, oficialul Unirii petrecand cateva zile in Austria.

Nici SUA nu au fost taram interzis pentru romani. Mutu a stat la Miami, alaturi de Consuelo si fiica Adriana, Lobont a sarbatorit venirea Noului An la New York, iar dinamovistul Claudiu Niculescu, insotit de sotie, a dansat in Mexic. Cei doi ii vor avea alaturi pe Stoican si pe Catalin Munteanu.

SUA: Mutu si Bogdan Lobont

Adrian Mutu, a ales sa se relaxeze cateva zile la Miami, la resedinta familiei, din Coral Gables. Vila, care masoara 450 de metri patrati, a fost cumparata in acest an de fotbalistul Fiorentinei pentru 1,4 milioane de dolari si este o oaza de liniste, dupa cum marturiseste “Briliantul”.

Adi a petrecut noaptea dintre ani alaturi de sotia Consuelo, insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului, fiica Adriana si cativa prieteni apropiati. Portarul dinamovist a dat agitatia din Romania pe... cea din SUA. Lobont si-a facut cadou o excursie de cinci zile la New York si s-a bucurat de venirea noului an in Piata Times Square.

Didi, Brazilia

Pentru ca este mai tot timpul anului departe de casa, atacantul liderului Ligii I s-a decis sa sarbatoreasca Revelionul alaturi de cei dragi, in Brazilia. Didi, foto dreapta, i-a invitat si pe coechipierii sai de la Cluj, Culio si Fabbiani, pentru cateva zile de neuitat si o distractie de zile mari.

Claudiu si Diana Niculescu

Claudiu Niculescu, Flavius Stoican si Catalin Munteanu le-au oferit “jumatatilor” lor o vacanta de neuitat in Mexic. La fel si directorul clubului din “Groapa”, Cristi Borcea. Pentru zece zile petrecute la Cancun, fiecare cuplu dinamovist a platit 7.000 de euro, insa conditiile sunt pe masura preturilor. Claudiu, Diana, Flavius, Mariuca, Dana si Catalin au intampinat Noul An la peste 30 de grade Celsius si au uitat complet de frigul si nebunia din Romania.

Bucuresti: Cristi Chivu

Capitanul “tricolorilor”, Cristi Chivu, nu a putut sa-si duca la bun sfarsit planurile de vacanta, fiind incurcat de programul de la Inter Milano, dar si de cel al viitoarei sale sotii, care a lucrat pe 1 ianuarie. Desi si-a dorit un sejur de vis in Dubai, alaturi de logodnica sa, Adelina Elisei, Cristi a fost nevoit sa se multumeasca doar cu un Revelion petrecut la Bucuresti, impreuna cu prietenii sai apropiati.

Dubai: Ioan Andone si Dumitru Dragomir

Presedintele LPF, si-a dus sotia, al doilea an consecutiv, la soare, de Sarbatori. La fel si fostul antrenor al celor din soseaua stefan cel Mare, Ioan Andone. Toti au lasat frigul din Romania pentru caldura si bronzul din Dubai. intamplator sau nu, cele doua familii au fost cazate la Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, unde cea mai ieftina camera costa 2.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.