Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman din anul 2007 de catre jucatorii reprezentativi ai formatiilor din Liga I, intr-o ancheta realizata de agentia NewsIn.

Adrian Mutu a primit astfel 6 voturi, el a fost votat de G. Paraschiv de la Otelul Galati, B. Fernandes-Ceahlaul, Onut-Poli Iasi, Schiopu-Farul, Mara-Unirea Urziceni, Coman-Rapid. Au mai primit cate doua voturi Adrian Cristea si Florin Costea.

Alti jucatori precum Nicolae Dica sau Dorin Goian au primit doar cate un vot. Sondajul a fost realizat in randul capitanilor de echipa sau al jucatorilor reprezentativi ai formatiilor din Liga I.

Intr-un clasament asemanator, selectionerul echipei nationale, Victor Piturca a fost desemnat cel mai bun antrenor roman din 2007 de catre tehnicienii formatiilor din Liga I, care i-au acordat conform NewsIn, 10 voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.