Presa italiana trece in revista motivele pentru care atacantul roman ar putea fi induplecat sa paraseasca pe Fiorentina, subliniind ca echipa din capitala ar fi dispusa sa plateasca 20 de milioane de euro pentru aducerea "Briliantului"
Adrian Mutu a declarat in repetate randuri ca nu doreste sa plece de la Fiorentina, refuzand sa discute chiar si despre transferuri spectaculoase, gen Barcelona sau Real Madrid, dar presa italiana sustine ca acest lucru s-ar putea schimba. "Corriere dello Sport" anunta ca atacantul roman se afla pe lista prioritatilor pentru AS Roma si trece in revista motivele pentru care acest transfer s-ar putea realiza in vara. Pentru aducerea lui Mutu, romanii au nevoie, in primul rand sa termine pe o pozitie care sa le aduca accesul in Liga Campionilor, realizabil in acest moment, apoi sa reuseasca sa-l vanda cu 20 de milioane de euro pe brazilianul Mancini, jucator dorit de marile echipe ale Europei. "Adrian Mutu este considerat a fi extrema ofensiva care s-ar potrivi cel mai bine modulului spaletian (n.r. Spaletti este antrenorul Romei), un jucator cu calitati indiscutabile, un adevarat campion, tehnic, om de gol, dar si cu o predispozitie naturala catre munca de acoperire pe care Spalletti le-o cere jucatorilor sai. In plus, Mutu este un lider atat la Fiorentina, cat si la nationala Romaniei, un baiat care a lasat deoparte excesele copilaresti (...). AS Roma stie bine ca a-l lua de la Fiorentina este o misiune aproape imposibila, insa este dispusa sa puna pe masa toti cei 18 sau 20 de milioane de euro, cash, pe care i-ar putea incasa prin vanzarea lui Mancini", scrie "Corriere dello Sport", atragand atentia ca nu banii sunt pe primul plan in acest demers. Internationalul roman se afla sub contract cu Fiorentina pana in 2011, are un salariu de peste 1,5 milioane de euro si a declarat in repetate randuri ca nu vrea sa paraseasca gruparea toscana, cu care spera sa obtina cat mai multe performante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.