GHINION. Viorel Moldovan ar fi renuntat la functia de director sportiv, pe care o are la Urziceni, pentru a se dedica antrenoratului Piedica. Gheorghe Stefan a vrut sa-l inlocuiasca pe Hizo, dar acesta a cerut toti banii din contractul sau

Situatie exploziva la Ceahlaul! Patru "oficiali" ai clubului au fost demisi de catre patronul clubului, Gheorghe Stefan, iar zece jucatori au fost anuntati sa-si caute echipe. Decizia a fost luata cu doua zile inainte de Craciun, atunci cand "Pinalti" si-a dat seama ca buzunarele ii sunt goale, si, mai mult decat atat, se afla in pericol sa-si vada echipa in esalonul secund. A redus, astfel, consistent cheltuielile, fotbalistii "exmatriculati" fiind doar cei cu salarii de peste 15.000 de euro pe an.
Si, totusi, Stefan vrea sa vanda echipa. Asta, in ciuda faptului ca inaintea meciului cu Rapid, primarul din Piatra Neamt a avut o ultima tentativa de a salva corabia. El i-a propus postul de antrenor lui Viorel Moldovan. Avea nevoie, insa, de demisia lui Hizo, pe care a asteptat-o dupa infrangerea cu giulestenii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.