Columbianul Zapata a impresionat pe Emirates la ultimul meci din grupele Champions League pe care Steaua l-a disputat in compania celor de la Arsenal. Deși la inceput a fost doar un zvon, acum se pare că e tot mai real interesul lui Wenger pentru Zapata, acesta fiind dorit și de Tottenham Hotspur. Șansele ca Rufay să ajungă in Anglia sunt destul de mari, cele două echipe londoneze luptandu-se pentru a obține semnătura lui. Columbianul este in continuare monitorizat și de marile rivale din Sevilla, Betis fiind cea mai interesată de a-l cumpăra pe Zapata.

Mijlocașul Ovidiu Petre este și el foarte aproape de a semna un contract pe 4 ani cu Olympiacos Pireu, echipă care se mai află incă in Liga Campionilor și care va intalni pe Chelsea in optimile de finală. Alături de Petre pe lista clubului din Grecia mai figurează și Sotiris Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt).

La capitolul sosiri, Steaua a demarat negocierile pentru fundașul sloven al lui Sochaux, Bojan Jokici. Ca și in cazul lui Mitea la Ajax, francezii l-ar lăsa să plece sub formă de imprumut din cauza unei concurențe puternice pentru postul pe care Jokici nu poate să-l mai prindă.

Pleșan e refăcut complet

Accidentat grav in meciul cu CFR Cluj, Mihăiță Pleșan este complet refăcut și poate incepe antrenamentele. Lucrul acesta se va intampla abia păe 8 ianuarie, cand Steaua iși va relua pregătirile. Pleșan s-a accidentat pe 19 august, la meciul CFR Cluj - Steaua (0-0), el fiind diagnosticat cu fractura de peroneu stang