Patronul Universitatii a declarat ca echipa din Craiova are cativa jucatori doriti de multe cluburi, dar nu are de gand sa ii cedeze, si a precizat ca asteapta oferte pentru fotbalistii pusi pe lista de transferuri.
"Avem cinci-sapte jucatori pe care si-i doresc foarte multe echipe, dar nu am de gand sa-i dau. Ce sa va spun? Ca am primit o oferta de un milion de euro pentru Wobay de la o echipa din liga a doua din Anglia si nu am vrut sa aud de ea? Se cauta jucatorii tineri si de perspectiva si noi avem asa ceva", a mentionat Mititelu. Acesta a precizat ca jucatorii pusi pe lista de transferuri nu pot fi considerati deja plecati de la echipa. "Degeaba, nu pleaca nimeni de la Craiova. I-am pus pe lista de transferuri, dar asteptam oferte pentru ei. Daca primim, bine, daca nu, vor ramane. Deocamdata, doar pentru un singur jucator avem oferta concreta", a precizat Mititelu, care nu a dorit sa dezvaluie numele fotbalistului aflat in negocieri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.