Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca selectionerul Victor Piturca va fi cel mai bine platit antrenor din Romania, fiind posibil ca in doi ani veniturile sale de la federatie sa depaseasca un milion de euro.

Sandu a precizat ca salariul selectionerului va creste, contractul urmand sa fie semnat in curand: "Va fi cel mai mare salariu al unui antrenor din Romania, vor fi premieri consistente, indemnizatii de meci destul de bune, astfel ca in doi ani va depasi milionul. Piturca e antrenorul anului. La echipele de
club, l-as nominaliza pe Dan Petrescu", a spus seful FRF.

Sandu a mentionat ca se gandeste la doua puncte castigate de Romania in grupa cu Italia, Franta si Olanda la Euro 2008, iar orice punct in plus ar fi un bonus. El crede ca un loc sase ar fi onorant. Mircea Sandu a spus ca va propune in Comitetul Executiv al UEFA ca echipele care au jucat intr-o grupa preliminara sa nu se mai intalneasca in faza grupelor si la turneul final.

El a adaugat ca ar fi frumos ca Gigi Becali si Gheorghe Hagi sa se intalneasca si sa-si spuna barbateste ce au de spus. "Vreau ca Hagi sa reintre in circuitul antrenorilor. Eu ce sa-i ofer la FRF? La tineret nu cred ca e incantat sa lucreze, el vrea la o echipa de club", a adaugat presedintele FRF.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.