SPANIA -Barca si Real, duelul cu numarul 201

Marele derby din Primera Division se va disputa duminica, de la ora 20:00, fiind transmis in exclusivitate de “Boom Sport One”.

Sezonul trecut, Real Madrid a intrerupt seria pozitiva a marii rivale, castigand titlul in ultima etapa. Barcelona nu a uitat si isi doreste revansa. Primul act se va disputa duminica, pe “Camp Nou”, intr-un moment in care madrilenii sunt lideri, iar catalanii se afla pe locul secund, la doua puncte distanta.

Marea rivalitate a inceput in urma cu 78 de ani, “albii” avand 66 de victorii fata de 58 ale lui “Barca”. Marele absent din “El Clasico”, ajuns la numarul 201, este “briliantul” catalanilor, Lionel Messi, care s-a accidentat etapa trecuta, iar antrenorul Frank Rijkaard nu poate conta pe el.

De partea cealalta, Bernd Shuster are la dispozitie intreaga pleiada de vedete. Suporterii celor doua echipe si nu numai vor putea urmari disputa in barul “Offside”, situat in Strada Gabroveni numarul 14. Ultimul meci dintre cele doua formatii s-a disputat in primavara, tot pe “Camp Nou”, scor 3-3, in etapa a 31-a a editiei trecute.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.