Sase piloti, patru in concursul moto si, in premiera, doi la auto, sint pregatiti sa ia startul in cea mai dura competitie automobilistica din lume.
Pentru prima data in istorie o echipa romaneasca va participa la categoria auto a Raliului Dakar. Team Dakar Romania, avindu-i ca piloti pe Gabi Nicolae si pe Liviu Stan pentru masina de concurs si pe Claudiu Muresan si pe Sorin Oncioiu pentru cea de asistenta tehnica, s-a pregatit trei ani pentru doua saptamini de iad in cea mai dura competitie de Rally Raid.

„Fiind prima participare la Dakar, obiectivul nostru este sa ajungem la final teferi si cu masinile cit mai functionale. Speram foarte mult sa ajungem pe malul lacului Rose de linga Dakar (n.r. - locul traditional de incheiere a competitiei), dar nu cred ca vom si reusi. Spre ghinionul nostru, aceasta va fi cea mai grea editie. Nu ne imaginam ca vom merge la plimbare. Emanuel Gyenes (n.r. - care concureaza la clasa moto) are un avantaj fata de noi pentru ca merge cu o echipa de profesionisti. Proiectul nostru va continua si la editiile viitoare. De trei ani muncim pentru realizarea lui“, a declarat pilotul Gabriel Nicolae.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.