Fotbalistii Stelei, comparati de Gigi Becali cu niste oi, s-au saturat de regimul dictatorial al latifundiarului si nu mai vor sa joace pentru echipa din Ghencea.

Paradoxal, jucatorii isi doresc in acest moment sa se transfere la o alta echipa. Discutiile din vestiar au ajuns si la urechea lui Gigi Becali. Astfel, pentru a mai detensiona spiritele, finantatorul s-a decis sa le plateasca primele restante, informeaza Adevarul.

Dupa victoria de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, castigat de Steaua cu 1-0, Gigi si-a desfiintat jucatorii: "Voi renunta la sase-sapte oi batrane si voi aduce in loc numai carlani".

Finantatorul este consecvent acestei idei: "Nu il dau afara pe Neaga, dar el face parte din cei opt care au speriat Vestul.O sa vedem daca si cum va pleca. Apoi, Zaharia s-a inteles cu Porumboiu, Badoi va pleca la Poli Timisoara. Pe lista mai sunt, stiti voi, Cristocea, Croitoru, Iacob".

La capitolul achizitii, Gigi Becali l-a amintit pe mijlocasul argentinian Jesus Alberto Datolo de la Boca Juniors, in virsta de 23 de ani, propus de Giovanni Becali.

„S-au studiat casetele si o sa intram in tratative. Vor veni 4-5 jucatori de certa valoare, de clasa, toti din strainatate, brazilieni, argentinieni. E un jucator bun la Timisoara, Artavazd Karamian, dar are salariul prea mare si nu imi convine sa dau mai mult de 300.000, ca se dezechilibreaza vestiarul. De Camus sintem putin dezamagiti, iar pe Thererau am vrut sa-l iau imprumut, dar nu e ce vreau si de aceea l-am si vindut. Avem un alt atacant in vizor. Nu e vedeta, nu e mare nume, dar e de mare valoare. Nu pot sa va spun despre cine e vorba“, a afirmat oficialul stelist, potrivit Cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.