Conducatorii deceptiei Ligii 1 au disecat parcursul slab al echipei in prima parte a sezonului, insa singura masura certa a fost pastrarea cuplului talnar – Dinu pe banca tehnica.

Cel mai negru parcurs din ultimii zece ani in prima parte a sezonului i-a reunit pe sefii dinamovisti intr-o sedinta ce se anunta de foc. Ratarea grupelor Ligii Campionilor, a unui parcurs cat mai lung in Cupa UEFA si doar locul 6 in Liga 1 pareau a duce la masuri majore.

Dupa mai bine de patru ore de discutii, actionarii "cainilor" au hotarat ca, momentan, sa nu se ia nici o decizie capitala vizavi de jucatori si de actualii tehnicieni.

"La sedinta s-a discutat despre calendarul de pregatire al viitorului sezon, despre buget si alte detalii. Toti actionarii i-am reconfirmat pe Cornel talnar si pe Cornel Dinu, desi nimeni nu a pus problema plecarii lor. Au experienta, dar si o mare responsabilitate", a declarat presedintele Nicolae Badea.

Un alt conducator, Vasile Turcu, a precizat: "Raman la parerea ca avem cel mai bun lot din tara. Am stabilit la intalnire ca nu va pleca nici un jucator, iar de la anul o luam de la capat. Dinamo nu si-a spus ultimul cuvant. Totusi, daca pentru Claudiu Niculescu si Danciulescu vor fi oferte, vom discuta, ei facandu-si datoria fata de club".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.