Rapid are astazi sansa de a se apropia la cinci puncte de clujeni, in urma meciului de la Piatra Neamt. Nemultumit de arbitru, Copos ameninta cu retragerea de pe teren.

Infringerea CFR-ului la Timisoara creste miza restantei pe care Rapid o disputa astazi, de la ora 20.00 (National TV), la Piatra Neamt, informeaza Cotidianul.

„Noi sintem condamnati sa cistigam. Ei au o situatie delicata in clasament. Noi avem sansa sa ne apropiem de CFR, care a facut un pas gresit in meciul cu Poli“, crede directorul tehnic al giulestenilor, Nicolae Manea.

Potrivit EVZ dupa un tur de campionat in care au defilat, conducand uneori si cu 12 puncte avans fata de urmaritoare, clujenii au inmuiat putin ritmul, iar avansul fata de urmaritoare s-a redus aproape pe neasteptate. Giulestenii se pot apropia la numai 5 puncte astazi, daca inving Ceahlaul.

Tiberiu Lajos si Miklos Nagy sunt arbitrii delegati la meciul de maine, fapt care il nemultumeste pe seful rapidistului, acesta amenintand ca va scoate echipa de pe teren daca vor fi defavorizati

„Sunt extrem de suparat si de surprins ca il vad din nou pe Lajos Tiberiu la un meci al Rapidului, dupa ce ne-a dezavantajat premeditat la partida cu CFR Cluj. Daca vom fi dezavantajati la Piatra Neamt, anunt Federatia ca retrag echipa de pe teren", a acuzat George Copos, informeaza Adevarul.

Potrivitit Ziua, Copos sustine ca "centralul" Tiberiu Lajos vine "montat" la meciul de diseara. "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu! Cine este asistent la meciul asta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca! Cine e observator de arbitri? Dan Dragos Craciun din Cluj-Napoca! Deci, doi din Cluj si inca un... om, Lajos Tiberiu... nu vreau sa zic mai mult! El ne-a arbitrat si cu CFR, asta e un tip care vine direct montat!", a adaugat actionarul majoritar al gruparii giulestene.

De parte cealalta moldovenii nu au de gand sa cedeze nici macar un punct in duelul din aceasta seara, relateaza Romania Libera.
"Rapidul este o echipa capabila sa faca si meciuri slabe. S-a vazut in meciul cu UTA. Mizam si pe determinarea baietilor nostri. Dar va fi greu, Rapid are o echipa puternica, formatie cu valori in orice compartiment. Trebuie sa ne temem de toata echipa lor", a declarat presedintele nemtenilor, Grigore Sichitiu, mentionand ca gruparea de sub Pietricica nu va accepta prime de motivare din partea contracandidatelor Rapidului in lupta pentru titlu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.