Singura certitudine a lui Gigi Becali este pastrarea lui Marius Lacatus. Certitudine e un fel de a spune, pentru ca si “Fiara” se poate considera cu bagajele facute daca nu prinde macar locul secund in Liga I.

Lucrurile merg chiar un pic mai departe, surse apropiate clubului din Ghencea sustinand ca vanzarile masive, preconizate pentru iarna, fac parte din programul de retragere a sustinerii financiare a clubului.

Este pentru prima data cand Becali recurge la o astfel de solutie, constient fiind ca investitiile facute la Steaua l-au determinat sa mearga pe minus in afaceri.

Strangand robinetul si dand drumul la vanzari pe banda, Becali isi poate recupera din banii pe care i-a bagat, performantele cu care se poate lauda fiind doua prezente in Grupele Champions League si o semifinala de Cupa UEFA.

Cei opt sunt de fapt zece

Cei opt jucatori de care vorbea Becali ca fac parte din categoria “oilor batrane” sunt de fapt 10. Pe langa cei de care doreste sa se desparta in orice conditii, mai mult ca sigur va pleca in strainatate atacantul Nicolae Dica, el urmand sa fie urmat, in cazul in care va primi un pret bun, de fundasul Dorin Goian.

1. Petre Marin
2. Eugen Baciu
3. Romeo Surdu
4. Cornel Cernea
5. Victoras Iacob
6. V. Cristocea
7. Florin Lovin
8. Dorel Zaharia
9. Nicolae Dica
10. Dorin Goian


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.