Daca la primul gol Sorin Frunza, mijlocasul moldovenilor, a tintit direct poarta lui Lobont, la cel de al doilea, acesta a recunoscut ca a vrut sa centreze, mingea sarindu-i miraculos.

Reusita fostului fotbalist al Universitatii Craiova a semanat cu golul pe care Stelea l-a primit de la Milan Osterc in barajul cu Slovenia, in 2002.

“De mic, datorita tatalui meu, care era un dinamovist infocat, am tinut si eu cu Dinamo. La meciul de duminica, am tinut cu mine. Mi-am dorit foarte mult sa inscriu si sa invingem. Golurile le dedic parintilor, sotiei mele, socrilor, antrenorului, conducatorului si tuturor prietenilor”, ne spune jucatorul nascut la Galati.

A inceput fotbalul la Otelul, insa pana la venirea la Vaslui, fotbalistul, acum in varsta de 29 de ani, a schimbat echipele aproape in fiecare an.

“Dupa terminarea junioratului ne-au dat pe toti la Dunarea Galati. Era cam greu sa joci in fata unor jucatori precum Vali stefan, Tofan sau Tanase la Otelul. Cand am venit la Vaslui de la Jiul Petrosani, acum un an, Adrian Porumboiu m-a luat deoparte si mi-a spus: "Tu nu mai trebuie sa pleci nicaieri, pentru ca aici va fii casa ta", afirma mijlocasul, care este confundat de foarte multe ori cu moldoveanul Viorel Frunza:

“Sunt moldovean de la Galati, dar nu m-am nascut in Basarabia. si acum, dupa ce am marcat golurile cu Dinamo, auzeam de Viorel Frunza la televizor. Dar m-am obisnuit”. Sorin Frunza este casatorit de trei ani si are un copil in varsta de un an si opt luni, pe care vrea sa-l faca tot fotbalist, insa mai are de asteptat.

El marturiseste ca se simte foarte bine in orasul Vaslui, unde lumea il iubeste si il opreste pe strada. Cei mai buni prieteni si i-a facut tot la echipa din Vaslui, care este formata din jucatori tineri si de perspectiva.

“Cel mai bun prieten al meu este stelistul Vali Badea. Ma inteleg foarte bine si cu Mardare, Neagu, Matei”, spune autorul celor doua goluri din partida cu Dinamo, care are cuvinte de lauda si la adresa lui Mircea Rednic, antrenorul care l-a transferat la Universitatea Craiova in urma cu patru ani:

“Vreau sa-i multumesc ca, dupa ce am dat proba de joc la Craiova, a avut incredere in mine si m-a oprit. Dupa ce a plecat Rednic, FC Vaslui, care pe atunci era in "B", nu s-a mai inteles cu Universitatea si nu am mai ramas la Craiova. si am facut foarte bine ca am venit la formatia antrenata de Dorinel”.

Pleaca de Revelion la Paris

Sorin Frunza isi va petrece Sarbatorile alaturi de sotia lui si de stefan Mardare, care e unul dintre cei mai buni prieteni, in Capitala Frantei, Paris. “Vom merge cu Mardare si cu prietena lui si vom petrece Sarbatorile la Paris. Ideea mi-a venit mie si a fost si el de acord. Totusi, pot sa ma duc oriunde, dar ca la mine acasa, la Galati, nu ma simt nicaieri”, ne-a declarat mijlocasul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.