Locul 4 ocupat de nationala feminina la Mondialul de handbal nu poate fi considerat un esec, ci mai degraba o mare dezamagire.
Echipa feminina de handbal a Romaniei a venit la Campionatul Mondial din Franta cu gandul marturisit de a castiga medalia de aur. Obiectivul oficial al vicecampioanelor mondiale a fost insa unul dintre locurile 1-4 si, implicit, obtinerea privilegiului de a organiza, anul viitor, unul dintre cele trei turnee de calificare pentru Jocurile Olimpice.

In aceste conditii, clasarea pe locul patru nu poate fi catalogata drept un esec, ci poate doar o mare dezamagire. Orizontul de asteptare al suporterilor, antrenorilor si chiar al handbalistelor era mult mai mare. Ne-am facut iluzii in privinta unei revanse cu marea Rusie. Mai mult, toti specialistii dadeau Romania ca mare favorita la podiumul mondial, e adevarat cu sansa a treia, dupa Rusia si Norvegia, care, in final, si-au respectat statutul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.