Rapidistul Tamadare e cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni dupa ce, duminica seara, in Capitala, a lovit cu masina o femeie care traversa regulamentar.

Accidentul a avut loc la intersectia soselei stefan cel Mare cu Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Fotbalistul, aflat la volanul unui autoturism Ford, a lovit-o, pe trecerea de pietoni, pe Cristina Mihailescu, de 23 de ani, care traversa regulamentar.

Femeia a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca unde a fost diagnosticata cu leziuni minore la bazin. Tanara a fost indrumata la domiciliu, dupa ce i-au fost acordate ingrijiri medicale.

In urma incidentului, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, urmand ca acest caz sa fie solutionat de Biroul Cercetari Penale al Politiei sectorului 1.

Secretarul general al gruparii giulestene, Cristian Costache, a declarat ca accidentul a avut loc in jurul orei 21.00-21.30, la o trecere de pietoni unde semaforul era pe galben intermitent, iar vizibilitatea era redusa din cauza ninsorii.

Fotbalistul nu circula cu viteza, a franat putin mai tarziu si a lovit usor o femeie. “Am fost la Politie, Tamadare a dat cateva declaratii si i s-a retinut permisul pana la finalizarea anchetei”, a spus Costache. Tamadare revenea de la Aeroportul International Henri Coanda unde si-a asteptat sotia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.