“Schija” va fi imprumutat, contra sumei de 500 de mii de euro, pentru sase luni la Stuttgart, urmand ca, din vara, campioana Germaniei sa-l cumpere definitiv. Astfel, fostul atacant al lui Energie Cottbus va fi coleg de atac cu Ciprian Marica.

Accidentarea titularilor de anul trecut, Gomez si Cacau, i-a facut pe oficialii lui Stuttgart sa se gandeasca la un alt atacant de clasa pentru returul campionatului. Daca, la Energie Cottbus, Sergiu Radu era considerat cel mai bun jucator, la Wolfsburg nu s-a inteles deloc cu antrenorul Felix Magath.

Fostul tehnician al lui Bayern Munchen, a fost cel care a dat primul vestea transferului lui “Schija” la echipa care s-a clasat anul trecut pe primul loc in Bundesliga. “Ne-am inteles pentru aceasta mutare din aceasta iarna. Sergiu va fi imprumutat pentru o jumatate de an”, a spus la fina-lul partidei castigate cu scorul de 4-0, in fata Borussiei Dortmund, Magath.

“Sunt bucuros acum. Sper sa fie de bun augur acest transfer. Ma bucur ca voi fi coleg de echipa cu Marica. Acum vreau sa joc mai mult, pentru ca doar asa pot prinde nationala”, a declarat “Schija”.

Mutu la al saptelea gol

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a marcat, ieri, un gol in partida pe care formatia viola a terminat-o la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Sampdoria Genova. Astfel, “Briliantul” a revenit cu gol pentru echipa de club, dupa accidentarea suferita in urma cu o luna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.