Dinamo, care in vara era "echipa momentului" dupa ce castigase titlul de campioana, a fost eliminata mai intai din Liga Campionilor, apoi si din Cupa UEFA, a pierdut Supercupa Romaniei si se afla acum la o distanta "astronomica" de prima clasata, CFR Cluj, fiind evident faptul ca numai o minune ar mai putea-o propulsa in lupta pentru campionat. Singurul plan in care Dinamo se afla inca "in carti" este cel al Cupei Romaniei, unde formatia antrenata acum de Dinu si Talnar este calificata in sferturile de finala...

Eroul partidei de ieri a fost atacantul vasluian Sorin Frunza, cel care a marcat ambele goluri ale gazdelor, dar a si realizat alte cateva faze din care s-ar mai fi putut inscrie. Frunza a deschis scorul in minutul 17, atunci cand sutul sau din afara careului este "ciupit" un pic de un aparator dinamovist, mingea inselandu-l pe Lobont.

Dinamo a reusit sa egaleze imediat dupa pauza, printr-o faza caracteristica lui Florin Bratu, care a sprintat decisiv spre poarta gazdelor si l-a invins intr-o situatie de unu la unu pe Haisan. Numai ca, desi putini s-au asteptat, FC Vaslui, si nu Dinamo, a fost echipa care a fortat victoria. Iar acest lucru s-a realizat atunci cand acelasi Sorin Frunza a trimis un sut-centrare spre poarta lui Lobont, iar balonul l-a depasit pe portarul nationalei intrand in plasa: 2-1 in minutul 61.